stickers4 stickers4

Stickers

Stickers zijn veelzijdige dragers voor al je reclameboodschappen. De soorten en mogelijkheden van bestickering zijn zo goed als grenzeloos. Van ministickers om je mappen te personaliseren, tot XL-stickers met een decoratieve insteek.

Het gebruik, de grootte, de ondergrond en andere factoren bepalen welk type bestickering je nodig hebt. Hieronder vind je een greep van de mogelijkheden om stickers te drukken.

whatsapp-image-2022-10-25-at-2-39-53-pm whatsapp-image-2022-10-25-at-2-39-53-pm

Formaat

Van enkele centimeters tot meerdere vierkante meters.

Afwerking

Laminaat verlengt de levensduur van je stickers. Met een glanzend laminaat straalt je boodschap extra; een mat laminaat heeft een subtieler effect.

 

stickers5 stickers5

Versnijding

Wil je je stickers laten schoonsnijden als een rechthoek? Of liever contour volgens je logo? Onze snijmachine komt aan je wensen tegemoet.

Kleuren

Met snijfolie krijg je één kleur per letter (of onderdeel). Bij geprinte stickers zijn de mogelijkheden in principe onbeperkt: alle kleuren, overgangen en effecten worden netjes weergegeven.

stickers1 stickers1

Achtergrond

We drukken je stickers op een witte, transparante of gekleurde achtergrond naar keuze. 

Goed om te weten: we kunnen ook wit printen. Klinkt vanzelfsprekend? Toch niet. In onze sector zijn er maar weinig die dit aanbieden.

Oplevering

We bezorgen je stickers los gesneden of afgewerkt op vel. Wil je ze liever door ons laten bevestigen? Dat doen we graag en netjes voor jou.

stickers3 stickers3

Op zoek naar bestickering op maat van je wensen?