607c8171cfc79444906428 607c8171cfc79444906428

Reclamepanelen

Met reclamepanelen trek je overal de aandacht naar je toe. Zowel binnen als buiten. In ’t groot of in ’t klein. En met een opdruk aan één of beide kanten.

Er zijn formaten, materialen en kleuren bij de vleet. Ook qua dikte, toepassing en levensduur heb je legio mogelijkheden. Te veel keuze

Wees gerust: wij helpen jou om knopen door te hakken.

foto-3-signalisatieborden foto-3-signalisatieborden

Dibond is de meestgebruikte optie voor reclameborden. Het materiaal is een aluminiumcomposiet van minstens 3 millimeter dik. Bestand tegen een stootje én alle weersomstandigheden. Dat maakt deze reclamepanelen ook geschikt voor gebruik buitenhuis. Dankzij het beschermende laminaat gaan deze reclameborden moeiteloos 6 à 7 jaar mee.

Qua formaten heb je keuze bij de vleet. Van eenvoudige contourvormen (zoals een pijl) tot verzaging op maat. De afwerking kan mat of glanzend. We bedrukken de dibond-panelen naar wens aan een of twee kanten. Graag 1 stuk of toch maar ineens 100? Het kan allemaal!

boeradrie boeradrie

Biprint is de geknipte keuze voor reclame op heras- of bouwhekken. Ideaal als je je bedrijf of merk in de schijnwerpers wil zetten op een werf of andere plekken waar je aan de slag bent.

Het materiaal is 4 millimeter dik en biedt goed het hoofd aan ruwe omstandigheden gedurende een wat kortere periode.

Klanten kiezen vaak voor relatief kleine panelen, maar ook grotere formaten behoren tot de mogelijkheden. Biprint leent zich trouwens ook voor contourgesneden pijlen en andere vormen. Tel daar nog een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bij, en je bent verkocht.

signalisatieborden6 signalisatieborden6

Forex-borden in schuimplaat en op groot formaat zijn de perfecte promotieoplossing voor korte periodes. 

Het materiaal is licht, sterk en flexibel. En nog makkelijk om te monteren ook. Handig voor gebogen wanden of constructies – zowel voor toepassingen binnen als buiten.

img-8683 img-8683

Reclameborden in polystyreen (kunststof) zijn interessant als je op zoek bent naar kleinere formaten en flexibiliteit. Je zet ze naar keuze binnen of buiten. Wij plaatsen er een print op waarmee je de blikken van passanten vangt.

Tip: panelen in polystyreen zijn super geschikt voor informatief gebruik. Bijvoorbeeld voor pictogrammen met veiligheidssymbolen, nooduitgangen, etages, enzovoort.

polystireen polystireen

Betonplex is een hard en stijf plaatmateriaal (van verantwoord hout met FSC-label) dat tegelijk waterdicht is. Reclamepanelen in betonplex zijn veelal groot en worden vooral ingezet voor wat kortere periodes. Wil je ze toch graag wat langer aanwenden? Dan zorgen we voor een afwerking met gelamineerde print voor een langere levensduur. De robuuste platen met een gladde afwerking zijn bestand tegen (tijdelijk) vocht.

Volkern-panelen zijn gemaakt van houtvezels die bij hoge temperaturen en onder hoge druk worden samengeperst. Het materiaal is stijf, sterk en duurzaam, en ook bestand tegen zonlicht en vocht. Dat maakt volkern-reclamepanelen geschikt voor sponsorborden of exterieurtoepassingen op groot formaat.

 

Je boodschap laten opvallen met reclamepanelen?