doek doek

Spandoeken

Met reclamedoeken breng je je bedrijfsnaam of merk treffend in beeld. Waar nodig extra large zodat voorbijgangers er niet naast kunnen kijken. En met een bedrukking naar keuze op een of twee zijden. Zo krijg je sterke zichtbaarheid voor een zachte prijs.

Naast spandoeken met reclamedoeleinden, kun je ook banners laten ontwerpen die puur informatief zijn. Of met veiligheidsinstructies voor je medewerkers of passanten bijvoorbeeld. 

Jij beslist welke boodschap je brengt, wij maken van je reclamedoek een blikvanger van formaat.

foto-6-spandoeken foto-6-spandoeken

Meshdoeken worden gemaakt van kunststof met een gaasachtige structuur. Schijnbaar licht en luchtig, maar wél bestand tegen meer dan een stootje wind. Ideaal als je indruk wil maken op grote hoogte of plekken waar het hard kan waaien.

Qua formaat en (enkelzijdige) bedrukking heb je keuze te over. Ook standaardafmetingen voor heras- en nadarhekken zitten in ons assortiment. Dit type spandoeken zie je vaak op werven. Bijvoorbeeld om een tipje van de sluier te lichten van een nieuwbouwproject.

doek doek

Frontlit is een stevig zeildoek met een dichte structuur. Je kunt het enkel- of dubbelzijdig laten bedrukken met een print naar keuze. Dankzij de strakke structuur is de opdruk haarscherp – ook vanop afstand.

Goed om te weten: Frontlit-reclamedoeken blijven lang in tiptop conditie, en je zet ze naar wens indoor of outdoor in. Als eyecatcher op events, of op heras- en nadarhekken om de veiligheid te verzekeren. 

Overtuigd dat een spandoek geknipt is voor reclame?

spandoeken1 spandoeken1