celest celest

Etalagebelettering

Uitpakken met een promotie? Je bedrijfsimago etaleren?  Voorbijgangers doen halthouden? 

Met etalagebelettering maak je van je ramen een blikvanger. Naar keuze subtiel of frappant. Nu eens voor een tijdelijke mededeling, dan weer als permanente oplossing. Maar altijd à la carte: bij Grafom maken we jouw raamstickers op maat van je verlangens.

Liever geen reclame maar wel een decoratieve etalagebelettering? Of speciale raamstickers die pottenkijkers weren? 

Je vindt het allemaal in ons aanbod.

 

2022-03-29-11u25-1648557345 2022-03-29-11u25-1648557345

Uitgesneden raambelettering wordt veelal toegepast voor logo’s die gemakkelijk uitgesneden kunnen worden, en ook voor slogans of (beknopte) teksten.

We snijden de belettering uit in één kleur en per stuk. Met losse letters zonder achtergrond kun je alle kanten uit – qua vormen, formaten en kleuren.

Met etalagebelettering maak je van je vitrine een fraai visitekaartje om passanten naar binnen te lokken. Of je gebruikt ze om je openingsuren en andere informatie uit te hangen.

mieke-dierckx mieke-dierckx

Geprinte belettering is handig voor een opdruk met foto’s, verschillende tinten of kleurovergangen. Ook nuttig als je inkijk wil vermijden, bijvoorbeeld tijdens werkzaamheden of een herinrichting van je zaak.

In ons gamma vind je verschillende types folie, elke met hun specifieke kenmerken. Zo kies je uit varianten voor tijdelijke belettering of een wat langere plaatsing.

Een fullcolouropdruk, een straffe slogan ... jij bepaalt het ontwerp, wij zorgen voor de feilloze uitvoering.

foto-5-raambelettering foto-5-raambelettering

 

Zandstraalfolie of melkglasfolie geven je vensters een subtiele, stijlvolle look. Ze laten het licht door, maar vermijden inkijk. Je ziet ze vaak op de ramen van medische of verzorgende praktijken om privacy te garanderen. Maar ze voelen zich evengoed thuis in je privéwoning. 

Graag je logo uitsparen om alsnog je naambekendheid uit te spelen? Een fluitje van een cent voor Grafom.

raambelettering2 raambelettering2

One way vision is een zelfklevende gaatjesfolie met een print naar keuze. Aan de buitenkant zie je een effen vlak met opdruk, terwijl het daglicht naar binnen stroomt.

Met deze folie kijk je dus onbelemmerd naar buiten, zonder dat je de ‘geheimen’ van het interieur prijsgeeft.

Dit is echt een aanrader om je kantoorramen in het oog te laten springen met een knappe blikvanger. Kies je een print die past bij je huisstijl? Dan sla je twee vliegen in één klap: je wordt gezien én je bevordert je merkherkenning.

thermoheating thermoheating

Clearview-folie, ook wel glasfolie, is zo dun dat de afbeelding rechtstreeks op het glas lijkt gedrukt. Met clearview-folie kun je bovendien makkelijk doorzichtige en bedrukte delen combineren.

Deze uiterst zuivere folie is ideaal om patronen op aan te brengen, zónder het licht en het zicht te belemmeren. Hij leent zich perfect voor glazen ramen en deuren of scheidingswanden in je kantoor. Maar laat ons er vooral creatief mee aan de slag gaan. We buigen ons samen met jou over de mogelijkheden om je zichtbaarheid een boost te geven.

stan stan

UV-folie is doorzichtig en weert ultraviolette A- en B-stralen. Zo hou je de warmte van de zon deels tegen, en vermijd je dat kwetsbare voorwerpen en materialen snel verkleuren. Denk bijvoorbeeld aan juwelen, kleren of andere objecten die je graag in tiptop conditie houdt.

Je vitrine meer visibiliteit geven? Dan is etalagebelettering je beste keuze!